HTML

en es a sziget

Friss topikok

  • kisspikusz: egyszer mar gondoltam hogy lehetne irni egy egesz konyvet a Hazvezetono cimmel, ami bizony nem oly... (2009.05.22. 07:24) 4. a kisertes
  • balinjártésvisszamegy: És ez így igaz.....:) Élvezettel olvastam azt amit -ha csak egyszer is, de- én is megtapasztaltam... (2009.04.28. 20:13) 1.
  • kisspikusz: az olvashatosagot embere valogatja. velemenyem szerint az ekezetbigyesztgetes meg senkit nem tesz ... (2009.04.28. 08:05) 3. igy kaptam oket: az alapjelenet

Linkblog

2.

2009.04.24. 11:09 Nyau

Kicsikeimnek van vallasuk is,

Szorgalmasan gyakoroljak, mar amennyiben ez igy ertelmezheto, ugyanis kicsikeimnek oan vallasuk van ami egy eletforma s a gyakorlasa a vallasnak mint oan szuksegszeru es megkerdojelezhetetlen.

Igy a vallas `nemgyakorlasa` ugye egyenlo a `nemkicsikem`mel.

Nincs `kicsitkicsike`, `kicsitvallas`.

(Ezt egy kicsit/nemgyakorlo katolikusnak a legnehezebb befogadni.)

De nagy valoszinuseggel a kicsikeim vallasaba installalt kevesbe vallasos de kotelezo elemek(mondjuk sarkanyeregetes) azok amiktol oly erovel ragaszkodnak hozza.

Szep szines vallas, szep szines kiegeszitokkel, jo sok penzbe kerul, es jo sok idot vesz el az eletukbol.

De a kicsikeim ugyesek, az egesz csalad azon dolgozik szorgalmasan hogy ezt a sok szep szines, draga es meglehetosen gyakori unnepet ugy tudjak talalni a sok istennek, hogy abba hiba ne legyen.

De ha esetleg megis, akkor azt egy kiengesztelo unneppel megoldjak.

Rugalmasak az istenek errefele.

 

Nyau

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balinezia.blog.hu/api/trackback/id/tr551083541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása